Dankort + VISA/Dankort VISA Mastercard MobilePay

Handelsbetingelser

   

 

UDESPA I/S
Vesterhusvej 23
2610 Rødovre
Danmark
CVR: 43233238
Tlf. 4450 8044
Mail: info@udespa.dk
 

Nærværende Handelsbetingelser er gældende for køb hos Udespa I/S. Reglerne omfatter køb af ordreproducerede varer (bestillingsvarer), produkter købt via e-shop samt aftalte serviceopgaver. Der tages forbehold for tryk-, korrektur-, billedfejl, valutaændringer, pris-/afgiftsændringer, udsolgte varer, leveringsfejl og produktændringer fra underleverandør ligesom der tages forbehold for krig, terror og naturkatastrofer.

 

1. Køb

Køb af produkter der skal produceres og/eller tilpasses efter dit ønske afgives efter samråd med ansat personale fra Udespa I/S, og er bindende for dig fra det øjeblik du har indbetalt 50% af den samlede ordresum jævnfør fremsendt ordrebekræftelse.  For Danmark kan ordre på vandplejeprodukter og tilbehør afgives via virksomhedens e-shop www.udespa.dk. Den type ordre bekræftes via en automatisk fremsendt e-mail, hvoraf det fremgår hvilke varer du har bestilt, og dermed har registreret som ordre hos Udespa I/S. Så snart de bestilte varer er afsendt, fremsendes ordrebekræftelse/faktura pr. e-mail, hvorved ordren er bindende. For Grønland, Færøerne og eksport varierer fragten, hvorfor vi i de tilfælde må henvise ordreafgivelse til info@udespa.dk eller telefon +45 4450 8044.

For specielt Erhverv og Institutioner er ordreafgivelse bindende med mindre en af parterne inden 7 dage fra ordrens modtagelse skriftligt annullerer ordren. I tilfælde af udsolgte varer der ikke længere er på lager, forbeholder vi os ret til annullering af ordren. Tvister i anledning af købet og deraf følgende retsforhold afgøres efter dansk ret ved Sø- og Handelsretten i København.

 

2. Priser

Priserne på hjemmesiden er inklusiv 25% moms, hvis ikke andet er nævnt, og alene gældende for Danmark eksklusiv Færøerne og Grønland. For specielt Erhverv og Institutioner i forbindelse med forespørgsler/handler via telefon eller e-mail, vil alle priser blive opgivet ab lager ekskl. gebyr, emballage og moms.

 

3. Levering

Leveringstid for ordreproducerede produkter oplyst på ordreafgivelsestidspunktet vil alene være en indikativ leveringstid. Ved modtagelse af bekræftelse fra underleverandør oplyses en mere præcis leveringstid, der slutjusteres afhængig af eventuelle særlige leveringsforhold med blandt andet kran. For produkter købt på webshop med levering i Danmark eksklusiv Færøerne og Grønland er leveringstiden 2-3 hverdage, hvis ikke andet oplyses. Udespa I/S tilbyder levering ved afhentning hos Udespa I/S (Vesterhusvej 23, 2610 Rødovre), levering med GLS Pakkeshop, GLS til erhvervsadresse, GLS til privatadresse, eller anden levering i særlige tilfælde.

Vælges en anden leveringsform anses levering sket ved afsendelse fra Udespa I/S’s lager. Ved modtagelse af varen skal du afstemme antal kolli med følgeseddel/faktura, og samtidig undersøge hvorvidt der er sket skade på emballagen eller varen. Dette skal i påkommende tilfælde anmeldes til transportselskabet gennem anmærkning på fragtbrevet.

For specielt Erhverv og Institutioner forbeholder vi os ret til at foretage delleverancer og til at levere i en afvigende mængde.

 

4. Betaling

Betalinger kan ske via Visa/Dankort, MasterCard eller MobilePay. Gebyr på betalingskort benyttes ikke. Ved for sen indbetaling tillægges rente efter gældende sats. P.t. er den 2,0 % pr. påbegyndt måned. Der pålægges et rykkergebyr på kr. 100,- pr. rykker.

 

5. Fortrydelsesret

For ordreproducerede varer er der ingen fortrydelsesret, fra det øjeblik du har indbetalt 50% af den samlede ordresum jævnfør fremsendt ordrebekræftelse. For produkter indkøbt på hjemmesiden udespa.dk har du 14 dages returret gældende fra den dag, varen er leveret. Benyttes fortrydelsesretten, skal du inden varen returneres skrive til info@udespa.dk eller ringe på 4450 8044. I den skriftlige meddelelse skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Desuden beder vi dig venligst oplyse ordrenummeret varen oprindelig blev leveret på. Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen.

 

6. Returret

Ordreproducerede varer tages ikke retur. For andre varer skal Udespa I/S kontaktes inden returnering for aftale om returnering. Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at returnere. Når aftale er indgået, fremsender Udespa I/S portobetalt fragtlabel, der påklistres returpakken (Udespa I/S betaler returfragten). Udespa I/S modtager ikke pakker tilsendt pr. efterkrav. Du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Sker returneringen som følge af nægtet varemodtagelse, vil ny levering ikke finde sted. Kopi af den oprindelige ordrebekræftelse/faktura skal vedlægges forsendelsen. Returadresse: Udespa I/S, Vesterhusvej 23, 2610 Rødovre. For specielt Erhverv og Institutioner vil varer blive krediteret til den oprindelige fakturerede pris minus 15% i returfradrag, minimum kr. 50,00. Kopi af den oprindelig faktura vedlægges det returnerede.

Er din returnering knyttet til fortrydelsesretten, får du som udgangspunkt det beløb, du oprindelig indbetalte for varen, tilbage. Er der sket en værdiforringelse fra tidspunktet for varens levering til dig, er det dit ansvar, og et beløb svarende til værdiforringelsen fratrækkes købsbeløbet. En tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

7. Reklamationsret

Alle varer har 2 års reklamationsret, forudsat at fejlen eller manglen var til stede på købstidspunktet, og at den ikke er opstået som følge af en fejlagtig anvendelse af produktet, eller at det har været udsat for anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen er indberettet inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamerer du inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer Udespa I/S rimelige fragtomkostninger. For specielt Erhverv og Institutioner skal der reklameres inden for 5 dage fra modtagelse af varen.

 

8. Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med Udespa I/S, har vi brug for følgende oplysninger Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse. Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i Udespa I/S’s Persondatapolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Betalingen af dit køb sker via Onpay’s betalingsmodul. Onpay har speciale indenfor sikker betaling via nettet, og er en virksomhed Udespa I/S har en databehandleraftale med. Onpay opererer med det højeste niveau af sikkerhed, og er certificeret af PCI Security Standards Council. Udespa I/S har dermed ingen adgang til dine betalingsoplysninger, men modtager blot selve indbetalingen og de oplysninger, der kan identificere købet og betalingen.

 

9. Klageadgang

Vil du klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Udespa’s kundeservice på telefon 44508044 eller info@udespa.dk. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk

ODR – Online Dispute Resolution
Dansk: U-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives til ec.europa.eu/odr/ med referencen info@udespa.dk.

English: The European Commission provides an online dispute resolution platform for EU citizen not currently residing in Denmark. ODR can be accessed here: ec.europa.eu/odr. When giving a complaint please use our email: info@udespa.dk as reference.

Rødovre den 22. April 2023